Парк-хотел Родопи 2* Скобелево, 1405 Скобелево, Община Родопи, България
юни 26, 2015
0

Парк хотел Родопи предлага на гостите си безплатен Wi-Fi интернет в общите части и LCD телевизор с кабелни канали в стаите. Има също възможност за безплатно ползване на фитнес залата и на стаята за игри с билярд и съоръжения за тенис на маса. Разположен сред зелена площ, хотелът предоставя футболно игрище и ресторант с градина.

Подовете с мокет и зоната за сядане са стандартни удобства във всички помещения за настаняване. Самостоятелната баня разполага с душ и безплатни тоалетни принадлежности.

Хотелският ресторант ще Ви сервира български и международни блюда и може да се погрижи за Вашите специални хранителни нужди. Барът на място предлага селекция от местен алкохол и безалкохолни напитки през голяма част от деня.

Рецепцията работи 24 часа на ден и предлага услугите пране и гладене, както и възможност за закуска в стаята. Служителите могат да организират конна езда и различни екскурзии в провинциалния район наоколо срещу допълнителна такса.

Местната автогара е на 10 километра от хотела. Летище Пловдив е на 40 километра, като парк хотел Родопи може да организира летищен трансфер срещу доплащане.

 

Карта на дестинацията

Click to open larger map

 
Write your comment here ...

Вашият коментар